Šeimų sveikatingumo stovykloje „Į laisvę” blogo oro nėra

Dalintis

Liepos 1 d. jaukia vakarone prasidėjo Lietuvos sveikuolių sąjungos stovykla šeimoms „Į laisvę“.

Stovyklos metu vyks daug įdomių užsiėmimų ir praktikų, dirbtuvių, galima bus išbandyti pirties ritualus su profesionaliu pirtininku. Vaikams veiks kūrybinės dirbtuvės „Nešiukšlės“, sveikų saldumynų be cukraus gaminimas, kūrybinės dirbtuvės ir moteriški ritualai su aromapsichologe, vyrų klubas.

Paskaitas įvairiomis temomis skaitys lektoriai: D. Vyžintas „Prasmingi papuošalai ir natūrali mineralų terapija“, V. Arvasevičius „Vaikų ir tėvų santykių pynė”, K.Bondar „Cukrus. Ar reikia vengti ir kaip apsaugoti vaikus“, V.Žiūkienė „Maisto rauginimas ir fermentų gamyba sveikatai stiprinti“, bei daugelis kitų.

Kiekvieną rytą stovyklos dalyviai pasitiks tradicine mankšta ir maudynėmis bet kokiu oru.

Daug dalyvių, apsilankiusių šioje stovykloje, kitais metais atsiveža ir šeimos narius – vaikus, sutuoktinius, tėvus. Nebe pirmą kartą dalyvaujančios šeimos susipažino, žaidimo metu dalinosi įspūdžiais ir apie praeitas stovyklas. „Turiu jus įspėti, prie šios stovyklos priprantama ir ji traukia grįžti vėl ir vėl“ – sakė jau ne kartą joje besilankantis Dalius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat skaitykite:

Kita

Laumių kerai atgimsta pavasario lygiadienio maudynėse

Pavasario lygiadienio šventė – laikas, kai Baltiškos tradicijos atgimsta realybėje. Šis laikotarpis – kupinas apeigų ir paslaptingumo, žada nepaprastas patirtis ir pojūčius. Senovės baltams pavasario lygiadienis buvo svarbus laikotarpis, švenčiantis

Scroll to Top

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.