Medicininėse knygose aprašomos prieskonių gydomosios savybės, kulinariniuose vadovėliuose pasakojama, kaip prieskonius panaudoti virtuvėje, tačiau mes savo knygoje „Prieskoniai ir maistas, ir vaistas” sujungėme šias abi temas į vieną visapusiškai naudingą ir patrauklią idėją. Knygoje aprašytos ne tiktai prieskonių vaistinės savybės, bet ir pateikta daugiau kaip 400 medicininių ir daugiau nei 70 gardžiausių kulinarinių receptų, kurie padės Jums palaikyti gerą sveikatą ir mė gautis nepaprasto skonio valgiais, pagamintais iš paprasčiausių produktų. Atskiruose skyreliuose lengvai surasite įdomių faktų apie kiekvieną prieskonį, sužinosite, kaip jų užsiauginti patiems, kaip pasigaminti skanių arbatų bei prieskonių mišinių. Jums tereikia turėti mūsų knygą ir praturtinti savo prieskonių lentynėlę trūkstamais prieskoniais. Taigi – valgykite skaniai ir būkite sveiki!
Knyga kietu viršeliu, 255 psl.
ISBN 978-609-95449-0-8