Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Konferencija: „Kaip pagaminti kokybišką, ekologišką ir sveikatai palankų maisto produktą”

3 gegužės, 2017 | 09:30 - 17:00

Konferencijos tikslas

Suteikti informacijos apie kompleksinį maisto produktų gaminimą ir inicijuoti kokybiškų, ekologiškų ir sveikatai palankesnių maisto produktų gamybą ir atsiradimą rinkoje. Pasaulinės tendencijos, eksporto galimybės, vartojimo tendencijos.

Konferencija skirta

Maisto pramonės technologams, kokybės vadovams, gamybos vadovams, pardavimų ir marketingo vadovams, viešojo maitinimo atstovams.

Kaina: 79 Eur.
Registracija vykdoma el.paštu projektai@sveikataiplankus.lt
Papildoma informacija tel. +37065758808
Daugiau informacijos www.sveikataipalankus.lt 

Konferencijos programa:

9.30 – 10.00 val. Dalyvių registracija, pasitikimo kava/ arbata.
10.00 – 10.30 val. EUROPOS KOMISIJOS IR SVEIKATOS APSAUGOS MINISTERIJOS VEIKSMAI MAISTO SUDĖTIES GERINIMO KLAUSIMU
(Sveikatos Apsaugos Ministerijos atstovas Mitybos ir fizinio aktyvumo skyriaus vedėjas Almantas Kranauskas)

10.30 – 10.50 val. MOKSLO KRYPTIS, KURIANT SVEIKATAI PALANKESNĘ INDIVIDUALIZUOTĄ MITYBĄ

(KTU Maisto mokslo ir technologijų katedros profesorė, hab. Dr. Gražina Juodeikienė)

10.50 – 11.45 val. SVEIKATAI PALANKESNI MAISTO PRODUKTAI. SIMBOLIU RAKTO SKYLUTĖ“ PAŽYMĖTI PRODUKTAI. PASAULINĖS TENDENCIJOS
(www.sveikataipalankus.lt)
(Maisto technologė ir mitybos specialistė, VšĮ „Sveikatai palankus“ direktorė, socialinių iniciatyvų įgyvendintoja Raminta Bogušienė)

11.45- 12.00 val. Kavos/ arbatos pertraukėlė

12.00 – 12.45 val. EKOLOGIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ GAMYBA, SERTIFIKAVIMO NAUJOVĖS IR EKSPORTO GALIMYBĖS

(VšĮ „Ekoagros“ III sertifikavimo skyriaus vadovė Reda Butkevičiūtė)

12.45 – 13.30 val. PRODUKTŲ PRIVALUMAI, KURIE PAGAMINTI PAGAL NACIONALINĘ KOKYBĖS SISTEMĄ IR ŽENKLINAMI KOKYBĖ ŽENKLU

(VšĮ „Ekoagros“ IV sertifikavimo skyriaus vadovė Inga Urbonavičienė)

13.30 – 14.30 val. Pietūs, Kavos/ arbatos pertraukėlė

14.30 – 15.15 val. SVEIKATAI PALANKESNIŲ IR EKOLOGIŠKŲ MAISTO PRODUKTŲ VARTOJIMO TENDENCIJOS

(Sveikos gyvensenos tyrinėtoja, ekonomikos analitikė ir „Livinn – sveiki produktai“ asortimento vadovė Guoda Azguridienė)

15.15– 16.00 val. SVEIKATAI PALANKAUS MAISTO PAKLAUSOS, GAMYBOS IR PASIŪLOS TENDENCIJOS PASAULYJE IR LIETUVOJE. URBAN FOOD PAVYZDYS

(VU Ekonomikos f. doc., UAB „Kvalitetas“ valdybos pirmininkas, Tarptautinės kokybės profesionalų gildijos prezidentas; Lietuvos kokybės vadybos ir inovacijų asociacijos prezidentas, Lietuvos socialiai atsakingo verslo asociacijos LAVA kongreso narys Dr. Dalius Serafinas)

16.00-17.00 val. Diskusija

Informacija

Data:
3 gegužės, 2017
Laikas:
09:30 - 17:00

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.