Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Seminaras „Sveikatai palankių maisto produktų pirkimo ir gaminimo ABC“

20 spalio, 2016 | 18:00 - 20:30

30Eur

„Išmokysime atskirti prekybos vietose sveikatai palankius maisto produktus ir po šių mokymų Jūsų nevilios marketingo gudrybės, o būsite sąmoningi pirkėjai. Taip pat išmoksite pagaminti sveikatai palankius patiekalus “, – kviesdama į seminarą sako maisto technologė, sveikatai palankios mitybos ir gyvenimo būdo propaguotoja Raminta Bogušienė.

Registracija patvirtinama tik užpildžius šią formą ir apmokėjus už seminarą: https://goo.gl/forms/hkpTwaP8nNXlDsZy1

Po paskaitų išsinešite ne tik daug žinių, receptų, gaminimo idėjų, motyvacijos pokyčiams, bet ir jausitės sotūs (vyks maisto degustacinės pertraukos) ir dar parnešite šeimynai paragauti sveikatai palankių užkandžių!

SEMINARO TURINYS

1. Kokie produktai sveikatai palankiausi?

Išmoksite lengvai ir greitai iš prekių gausos išsirinkti kokybiškiausius ir sveikatai palankiausius produktus. Sužinosite, į ką svarbiausia atkreipti dėmesį juos perkant. Iš konkrečių maisto produktų ar jų nuotraukų (sudedamųjų dalių sąrašo ir maistingumo deklaracijos) rinksime sveikatai palankiausius maisto produktus. Po šio, kartu atlikto, tyrimo ir analizės dažniausiai perkamų produktų etikečių jau net nebereikės skaityti, nes žinosime konkretų produktą, kuris iš visos pateikiamos maisto produktų grupės yra kokybiškiausias.

2. Kaip gaminti, kad nesugadinti? Patiekalų receptai ir idėjos

Išsirinkę reikiamus ir kokybiškus produktus, sužinosite, kaip gaminti, kad išliktų kuo daugiau maistinių medžiagų ir vitaminų, ir kaip gaminti, kad nesusidarytų kenksmingų medžiagų. Sveikatai palankaus maisto technologė Raminta Bogušienė pasidalins idėjomis, kokius patiekalus galima pagaminti, kad iš įvairių kruopų ne tik virtume košes, bet ir pagamintume įdomesnių valgių, kurie būtų patrauklesni visai šeimai. Taip pat pasidalins keletu konkrečių receptų. Kaip kepti viso grūdo blynus? Kaip gaminti maistingus keksiukus, sausainius ar pyragus?

3. Užkandžių išsinešimui gaminimas

Maisto technologė Raminta Bogušienė gyvai pademonstruos, kaip paprastai ir greitai pagaminti tris „Health friendly“ užkandžius.

Seminaro lektorė – Raminta Bogušienė, sveikatai palankaus maisto technologė ir mitybos specialistė, KTU magistro laipsnis maisto technologijos srityje, maisto saugos ir kokybės specialistė, ekologiškų maisto produktų sertifikavimo ekspertė, sveikos gyvensenos propaguotoja, dviejų vaikų mama ir laimingos šeimos kūrėja, direktorė ir steigėja VšĮ „Sveikatai palankus”, straipsnių autorė.
Daugiau apie lektorę http://sveikataipalankus.lt/video/ http://sveikataipalankus.lt/media/

Jei kils klausimų, rašykite FB žinutę arba el. p. migle@sveikataipalankus.lt, skambinkite tel. 864517472

Dalyvaudami šiame seminare remiate iniciatyvą „SVEIKATAI PALANKI UGDYMO ĮSTAIGA“. Plačiau: http://sveikataipalankus.lt/sveikatai-palankiu-ugdymo-istaigu-tinklas/

Sveikatai palankių maisto produktų rėmėjas UAB „Lidl Lietuva“.

Informacija

Data:
20 spalio, 2016
Laikas:
18:00 - 20:30
Kaina:
30Eur

Organizatorius

VšĮ ‘‘Sveikatai palankus“
Phone
+370 645 17472
El.paštas
info@sveikataipalankus.lt
Peržiūrėti Organizatorius svetainę

Vieta

Kavinė „Piliulė”, 6 aukštas
Sukilėlių pr. 13
Kaunas, Lietuva
+ Google žemėlapis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.